Tornado Slovensko / Tornádo na východe Slovenska strhlo strechy a elektrické ...

Tornado Slovensko / Tornádo na východe Slovenska strhlo strechy a elektrické .... Obcí petkovce na východě slovenska se ve čtvrtek večer prohnalo tornádo. Údaje o mieste výskytu javu; Oblasťami východne od prešova dokonca vyprodukovala aj tornádo. Obcou petkovce v okrese vranov nad topľou sa vo štvrtok večer prehnalo tornádo, poškodilo niekoľko domov. Živel strhl střechy z rodinných domů, polámal stromy a strhl .

Dnes v 17:00 se na východě slovenska vyskytlo tornádo. Nejvíce škod způsobilo v obci petkovce (východně od prešova), kde poničilo několik . Ve čtvrtek k večeru se obcí petkovce na východě slovenska prohnalo tornádo. Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy. Poškodilo obytné domy, některé zůstaly bez střechy.

Okolo Bratislavy sa prehnalo tornádo. Veľká supercela ...
Okolo Bratislavy sa prehnalo tornádo. Veľká supercela ... from refstatic.sk
Poškodilo obytné domy, některé zůstaly bez střechy. Slabšie tornádo sa sformovalo nad obcami medzi . Na východe slovenska sa v priebehu podvečerných hodín začali tvoriť búrky. Obcí petkovce v okrese vranov nad topľou se ve čtvrtek večer prohnalo tornádo. Čo by mala správa obsahovať : Dnes v 17:00 se na východě slovenska vyskytlo tornádo. Východ slovenska zasiahlo slabšie tornádo. Údaje o mieste výskytu javu;

Údaje o mieste výskytu javu;

Čo by mala správa obsahovať : Živel strhl střechy z rodinných domů, polámal stromy a strhl . Oblast východního slovenska ve čtvrtek v podvečerních hodinách zasáhly velmi silné bouřky a dokonce i tornádo. Dnes v 17:00 se na východě slovenska vyskytlo tornádo. Najviac postihnutý je okres vranov nad topľou. Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy. Oblasťami východne od prešova dokonca vyprodukovala aj tornádo. Poškodilo obytné domy, některé zůstaly bez střechy. Poškodilo několik domů, uvedl to starosta obce pavol hybala. Údaje o mieste výskytu javu; Obcí petkovce na východě slovenska se včera prohnalo tornádo. Východ slovenska zasiahlo slabšie tornádo. Obcí petkovce v okrese vranov nad topľou se ve čtvrtek večer prohnalo tornádo.

Obcou petkovce v okrese vranov nad topľou sa vo štvrtok večer prehnalo tornádo, poškodilo niekoľko domov. Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy. Oblasťami východne od prešova dokonca vyprodukovala aj tornádo. Dnes v 17:00 se na východě slovenska vyskytlo tornádo. Živel strhl střechy z rodinných domů, polámal stromy a strhl .

Tornádo trvalo len pár minút, obyvatelia pokračujú v ...
Tornádo trvalo len pár minút, obyvatelia pokračujú v ... from www.rimava.sk
Východ slovenska zasiahlo slabšie tornádo. Čo by mala správa obsahovať : Nejvíce škod způsobilo v obci petkovce (východně od prešova), kde poničilo několik . Uviedol to starosta obce pavol . Živel strhl střechy z rodinných domů, polámal stromy a strhl . Najviac postihnutý je okres vranov nad topľou. V obciach bralo strechy aj lámalo stromy. Údaje o mieste výskytu javu;

Dnes v 17:00 se na východě slovenska vyskytlo tornádo.

Poškodilo obytné domy, některé zůstaly bez střechy. Východ slovenska zasiahlo slabšie tornádo. Dnes v 17:00 se na východě slovenska vyskytlo tornádo. Obcou petkovce v okrese vranov nad topľou sa vo štvrtok večer prehnalo tornádo, poškodilo niekoľko domov. Východ slovenska vydesilo vo štvrtok večer tornádo. Ve čtvrtek k večeru se obcí petkovce na východě slovenska prohnalo tornádo. Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy. Nejvíce škod způsobilo v obci petkovce (východně od prešova), kde poničilo několik . Čo by mala správa obsahovať : Slabšie tornádo sa sformovalo nad obcami medzi . Živel strhl střechy z rodinných domů, polámal stromy a strhl . Najviac postihnutý je okres vranov nad topľou. Oblast východního slovenska ve čtvrtek v podvečerních hodinách zasáhly velmi silné bouřky a dokonce i tornádo.

Nejvíce škod způsobilo v obci petkovce (východně od prešova), kde poničilo několik . Čo by mala správa obsahovať : Poškodilo několik domů, uvedl to starosta obce pavol hybala. Slabšie tornádo sa sformovalo nad obcami medzi . Údaje o mieste výskytu javu;

VIDEO: Extrémy v počasí pribúdajú, tornád môže byť viac ...
VIDEO: Extrémy v počasí pribúdajú, tornád môže byť viac ... from data.tvkosice.sk
Poškodilo obytné domy, některé zůstaly bez střechy. Údaje o mieste výskytu javu; Čo by mala správa obsahovať : Dnes v 17:00 se na východě slovenska vyskytlo tornádo. Najviac postihnutý je okres vranov nad topľou. Obcou petkovce v okrese vranov nad topľou sa vo štvrtok večer prehnalo tornádo, poškodilo niekoľko domov. Obcí petkovce v okrese vranov nad topľou se ve čtvrtek večer prohnalo tornádo. Ve čtvrtek k večeru se obcí petkovce na východě slovenska prohnalo tornádo.

Na východe slovenska sa v priebehu podvečerných hodín začali tvoriť búrky.

Čo by mala správa obsahovať : Najviac postihnutý je okres vranov nad topľou. Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy. Oblast východního slovenska ve čtvrtek v podvečerních hodinách zasáhly velmi silné bouřky a dokonce i tornádo. Dnes v 17:00 se na východě slovenska vyskytlo tornádo. Na východe slovenska sa v priebehu podvečerných hodín začali tvoriť búrky. Uviedol to starosta obce pavol . Oblasťami východne od prešova dokonca vyprodukovala aj tornádo. Obcí petkovce na východě slovenska se včera prohnalo tornádo. Nejvíce škod způsobilo v obci petkovce (východně od prešova), kde poničilo několik . V obciach bralo strechy aj lámalo stromy. Slabšie tornádo sa sformovalo nad obcami medzi . Obcí petkovce na východě slovenska se ve čtvrtek večer prohnalo tornádo.

0 Response to "Tornado Slovensko / Tornádo na východe Slovenska strhlo strechy a elektrické ..."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel